Band

Arne
Meintjens

Hallo ik ben Arne de leadzanger van de band. Dat kan ook niet anders, want een instrument bespelen kan ik niet… Alhoewel ik wel eens heb leren blokfluiten (niet sexistiesch bedoeld). Niet dat ik van mannen hou.. al suggereer ik dat soms wel met mijn kleding… niet dat de H&M een nichtenwinkel is en dat betekent overigens ook niet dat ik een hekel heb aan homo’s…… Soms voel ik me wel eens niet begrepen…. Gelukkig heb ik in 2002 vier partners in ROCK gevonden die in ieder geval doen alsof ze me begrijpen… Al begrijp ik niet waarom ik in de tourbus de enige ben met een dwangbuis.

Erik
van der Steen

De liefde voor de gitaar zat er vroeg in. Met een schep voor de buik stond ik in de zandbak van de kleuterschool al te playbacken op Elvis en Chuck Berry. Mijn eerste gitaar stappen waren in de muziekschool van Heemskerk, kweekvijver van talent naar zo nu blijkt. Met een groep enthousiaste mensen werd vrij snel Eye Wonder gevormd, wat in de jaren 80 van de vorige eeuw veel in de IJmond speelde. Net als in het echte leven, bandjes komen en bandjes gaan, dus in de jaren daarna allerlei soorten muziek gespeeld. Van country tot rockabilly en van disco tot het betere top 40 werk. Allemaal leuk maar de rock bleef toch altijd wel trekken. Dus toen ik hoorde dat Paper Plane op zoek was naar een gitarist was, heb ik meteen gereageerd. Rock met een knipoog, mooie club muzikanten bij elkaar en dan het leger hompers en hompsters dat bij de optredens komt kijken.

Patrick
de Jong

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met drummen op de muziekschool van Heemskerk. Na enkele jaren op de muziekschool, heb ik enige muziekkennis op gedaan. In de periode van de muziekschool en daarna, heb ik in diversen bandjes gespeeld. Tijdens een avondje stappen, ben ik een paar jongens tegen gekomen waar ik later een rockbandje mee ben begonnen (Mindfield). Na 9 jaar rock & roll kwam de periode Mindfield ten einde. Hierna heb ik het 2 jaar rustig aangedaan en ben ik nu de ritmetikker van Paper Plane.

Kick
Tuijn

Sinds jaar en dag toer ik met m'n maatjes door het land om de homp te verkondigen en aan het groeiend aantal volgelingen te zien doen we dat verdomd goed. Met mijn afgeragde subtiel besnaarde blonde vriendin leg ik als slaggitarist de stuwende mat onder onze nummers.

Guido
Havelaar

Ik ben begonnen als gitarist en dit kwam voort uit de bewondering voor Rick Parfitt en Malcolm Young. In m'n eerste bandje zat al een gitarist, dus toen ben ik gaan bassen. Via o.a. All Rise en Fetherlite nu dus linksback bij Paper Plane. Ik ben geselecteerd op m’n woest aantrekkelijke verschijning en intelligente oogopslag, dat lijkt me duidelijk.

Crew