Band

Arne
Meintjens

Hallo ik ben Arne de leadzanger van de band. Dat kan ook niet anders, want een instrument bespelen kan ik niet… Alhoewel ik wel eens heb leren blokfluiten (niet sexistiesch bedoeld). Niet dat ik van mannen hou.. al suggereer ik dat soms wel met mijn kleding… niet dat de H&M een nichtenwinkel is en dat betekent overigens ook niet dat ik een hekel heb aan homo’s…… Soms voel ik me wel eens niet begrepen…. Gelukkig heb ik in 2002 vier partners in ROCK gevonden die in ieder geval doen alsof ze me begrijpen… Al begrijp ik niet waarom ik in de tourbus de enige ben met een dwangbuis.

bandleden Jeroen

Jeroen
Wind

In 1988 ben ik begonnen met gitaar spelen en sindsdien niet meer van deze verslaving af gekomen. Mijn eerste band was de band Pinkops, waar ik ongeveer 6 jaar heb gespeeld. Mijn tweede band is Paper Plane waar ik vanaf 1995 de rol als leadgitarist mocht vervullen. Voor mij is niet alleen de muziek stijl van de band belangrijk maar ook de onderlinge sfeer is perfect, iets wat niet in iedere band gezegd kan worden. Ieder bandlid heeft zo zijn smaak voor muziek wat leidt tot een uniek mengsel, de "Paper Plane Saus". Wellicht leuk om te vermelden is het feit dat er een breed scala aan topmuzikanten in de wereld rond lopen waar mijn bewondering naar uit kan gaan maar de grootste woont gewoon in Beverwijk, Jaap Castricum

Patrick
de Jong

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met drummen op de muziekschool van Heemskerk. Na enkele jaren op de muziekschool, heb ik enige muziekkennis op gedaan. In de periode van de muziekschool en daarna, heb ik in diversen bandjes gespeeld. Tijdens een avondje stappen, ben ik een paar jongens tegen gekomen waar ik later een rockbandje mee ben begonnen (Mindfield). Na 9 jaar rock & roll kwam de periode Mindfield ten einde. Hierna heb ik het 2 jaar rustig aangedaan en ben ik nu de ritmetikker van Paper Plane.

Kick
Tuijn

Sinds jaar en dag toer ik met m'n maatjes door het land om de homp te verkondigen en aan het groeiend aantal volgelingen te zien doen we dat verdomd goed. Met mijn afgeragde subtiel besnaarde blonde vriendin leg ik als slaggitarist de stuwende mat onder onze nummers.

Guido
Havelaar

Ik ben begonnen als gitarist en dit kwam voort uit de bewondering voor Rick Parfitt en Malcolm Young. In m'n eerste bandje zat al een gitarist, dus toen ben ik gaan bassen. Via o.a. All Rise en Fetherlite nu dus linksback bij Paper Plane. Ik ben geselecteerd op m’n woest aantrekkelijke verschijning en intelligente oogopslag, dat lijkt me duidelijk.

Crew